Eeterij D'n Bal

De lekkerste Spareribs van Oosterhout, Brabant en de rest van de wereld

Menukaarten

Maandmenu 2-gangen 19,95 en 3 gangen 22,95

Voorgerechten (los te verkrijgen voor 7)

Gazpacho

Gazpacho met garnituur van tomaat, paprika en komkommer geserveerd met een gefrituurde garnaal

Spinaziesoep

Cappuccino van romige spinaziesoep met garnituur van gerookte kip geserveerd met stokbrood met gerookte ham

Hoofdgerechten (los te verkrijgen voor 15,95)

Roodbaarsfilet

Op de huid gebakken Roodbaarsfilet met een romige aardappelpuree, groene asperges en een pestosaus

Biefstukpunten

Gemarineerde biefstukpunten met een zomerse salade en huisgemaakte tzatzikisaus

Nagerechten (los te verkrijgen voor 7)

Fruit en ijs

Vers fruit met frambozensorbetijs, slagroom en gestapelde kletskoppen

Bolus

Zeeuwse bolus met kaneelijs en slagroom op gelakte karamel