Eeterij D'n Bal

Maandmenu 2 gangen 19,95 en 3 gangen 24,95

Voorgerechten (Los €7,-)

Kiprollade

Kiprollade met appel met krokante sla en een huisgemaakt kipsaté loempiaatje

Zalmcarpaccio

Carpaccio van gerookte zalm met krokante sla en een mini kroketje van gerookte zalm omringd door een dillemayonaise en gefrituurde ui ringen

Hoofdgerechten (Los €16,95)

Visschotel

Gebakken visschotel van 3 vissoorten met salade en een dilleroomsaus
(vraag de bediening naar de visvangst van de dag)

Ossenhaaspuntjes

Gebakken ossenhaaspuntjes met verse groenten en rode wijnsaus

Nagerechten (los €7,-)

Panna Cotta

Panna cotta met bramen, yoghurtbosvruchtenijs, bramensaus en slagroom

Karamelroomijs

Karamelroomijs met saus, topping en gestapelde Jan Hagel koek