Eeterij D'n Bal

Maandmenu 2-gangen 19,95 en 3 gangen 24,95

Nagerechten (Los €7,-)

Kai's dessert

Kai’s dessert bestaande uit gestapelde mango, chocolademousse en yoghurtcrème geserveerd met chocoladerotsje

Speculaasdessert

Speculaaspalet bestaande uit speculaasijs, speculaasmousse en speculaassaus geserveerd met kruidnoten en slagroom

Hoofdgerechten (Los €16,95)

Gebakken Claressefilet

Gebakken Claressefilet met tomaat, champignon, garnaaltjes en kruidenboter geserveerd met verse groenten

Gegrilde kalfsribeye

Gegrilde kalfsribeye met aardappelrösti en een bourgondische jus van champignon, ui, spek en knoflook

Voorgerechten (los €7,-)

Spinazieroomsoep

Spinaziesoep met bitterballetjes van gerookte zalm en bosuitjes

Proeverij D’n Bal

Proeverij D’n Bal bestaande uit carpaccio, lamsfilet en gerookte ribeye geserveerd met bijpassende garnituur