Eeterij D'n Bal

Welkom bij Eeterij D’n Bal!

Geniet van een heerlijke avond met eten in een gemoedelijke sfeer.
Voor (personeel)-feesten, bruiloften, partijen, recepties en koffietafels kunt u bij ons terecht. Buffetten in hapjesvorm, uitgebreide koude- en/of warme buffetten, barbecuearrangementen enz., behoren tot de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Enkele huisregels:
• Wij bieden u de mogelijkheid om uw rekening te splitsen. Wij stellen hierbij wel een regel: Geef dit vooraf bij ons aan! Indien er achteraf toch 'gesplitst' moet worden kunt u in onze menukaart en op de rekening de meeste prijzen terug vinden. Wij helpen u graag hiermee.
• U kunt bij ons contant, met pin en met creditcard betalen, tevens accepteren wij kadokaarten. Het is echter niet mogelijk om meerdere kadokaarten tegelijk in te leveren ook niet als u apart afrekent.
• Om de kwaliteit van onze gerechten te waarborgen en (te) lange wachttijden te voorkomen worden gezelschappen van meer dan 10 personen verzocht om hun menukeuze zoveel mogelijk om op elkaar af te stemmen c.q. te beperken.
Ook is er de mogelijkheid om een 3 gangen keuzemenu af te spreken. Deze keuzemenu's worden in overleg met u samengesteld
• Als u een online reservering maakt, die bevestigd is en u komt niet opdagen brengen wij €15p.p. in rekening. Deze factuur mailen wij u. Bij uitblijven van betaling dragen wij de factuur over aan een incassobureau. Alle verder kosten die hier uit vloeien zijn voor uw rekening

Wij doen ons best om u en uw gezelschap een fijne avond te laten hebben. Mocht het onverhoopt voorkomen dat er iets niet naar wens is, laat het ons weten en wij doen ons best om het op te lossen.

Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op onze website www.denbal.nl. Tevens kunt u via deze website met 5% korting eten bestellen om thuis te laten bezorgen of af te halen.